Voor drukwerk en meer

Hét grafische bedrijf van Steenwijk en omgeving. 
Voor al uw reclame-uitingen.

Voor al uw druk- en/of printwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken zowel in offset als met moderne industriële printers.

Creatieve sign-oplossingen voor binnen en buiten.

Wij leveren alle mogelijke producten.

Voor al uw online diensten: 

Alles rond websites,
e-mailings en online media.

Voor al uw producten van hout.

Maatwerk is onze kracht.

GRATIS website check door Bijzonderonline

Tijdelijk gratis website check

De alles-in-één drukkerij

Dé alles-in-één drukkerij van Steenwijkerland en omgeving. Het grote voordeel van ons grafisch bedrijf is dat u terecht kunt met ál uw reclame-uitingen. Zo kunt u bij ons al uw drukwerk laten verzorgen, het ontwerp laten maken door één van onze professionele designers, uw pand of auto van reclame voorzien en er voor zorgen dat u online ook goed vindbaar bent.

 

Wij denken in alles graag met u mee, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en het product wat u bij ons bestelt ook echt naar uw wens is. Wij staan achter het product dat wij leveren.

Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. 

Jaar ervaring

Tevreden klanten

De alles-in-één drukkerij

Dé alles-in-één drukkerij van Steenwijkerland en omgeving. Het grote voordeel van ons grafisch bedrijf is dat u terecht kunt met ál uw reclame-uitingen. Zo kunt u bij ons al uw drukwerk laten verzorgen, het ontwerp laten maken door één van onze professionele designers, uw pand of auto van reclame voorzien en er voor zorgen dat u online ook goed vindbaar bent.

Wij denken in alles graag met u mee, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en het product wat u bij ons bestelt ook echt naar uw wens is. Wij staan achter het product dat wij leveren.

Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Jaar ervaring

Tevreden klanten

Onze diensten

Van oudsher levert ons bedrijf vele uiteenlopende producten. Onze klanten zijn gewend dat hier alles kan worden geregeld, van het produceren van één enkel boek tot een grote oplage brochures.

Ook breiden wij steeds verder ons productenassortiment uit. De laatste jaren zijn er vele mogelijkheden op het gebied van signing / belettering bijgekomen. Kledingbelettering, carwrapping en het printen op diverse moderne substraten, noem maar op.

Wij hebben ervaring met aankleding en inrichting van bedrijfsinterieurs met bijvoorbeeld grote visuals, waarbij ook alle interieuronderdelen op elkaar zijn afgestemd. Het ontwerp hiervan kan door ons verzorgd worden.
Verder maken wij prachtige producten met onze laser-graveermachine. Uitsnijden van hout en kunststof en graveren van hout, metaal en zelfs steen is mogelijk.

Met onze moderne printers kunnen wij kwalitatief prachtige producten maken, van kleine tot grote oplages. Denk aan brochures, flyers, visitekaartjes, kalenders, boekjes en stickers. Zelfs op kunststof ‘papier’ kunnen wij printen in heldere kleuren, een handige oplossing voor bijvoorbeeld menukaarten of pasjes.

Een ander onderdeel van ons veelzijdig bedrijf is de online-tak. Wij maken websites met het zeer bekende CMS WordPress. Ook hosten wij deze websites en regelen e-mail accounts. Voor veel bedrijven maken wij geregeld e-mailcampagnes.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor vele producten! Neem gerust eens contact met ons op voor een offerte of gesprek.

Ons portfolio

Drukkerij en print

Bekijk een aantal verschillende voorbeelden in ons portfolio van druk- en printwerk gemaakt en vormgegeven door onze designers 

printservice

Printjes, kopieën, textielbedrukking, grootformaat afdrukken, flyers, geboortekaartjes en veel meer.

Vormgeving

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van wat wij geproduceerd hebben. Het is maar een greep uit alles wat we gedaan hebben afgelopen jaren.

Meer dan 45 jaar ervaring

Bijzonderdruk, voorheen B’ulah Print, heeft al meer dan 45 jaar ervaring in druk- en printwerk. Wij weten wat de klant verwacht en kunnen met onze ervaring en kennis het perfecte product afleveren.
Met onze specialisten op ieder vakgebied blijven wij bij de tijd en weten we van de trends en nieuwe mogelijkheden.

Bel ons:

(0521)-52 44 55

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen elk soort drukwerk leveren. Van folders tot per stuk gepersonaliseerd drukwerk.  U kunt een bestand aan leveren of wij maken in samenwerking met u het perfecte product. Wij gaan door tot dat u tevreden bent.

Bedrijven

Een betrouwbare partner voor uw bedrijf, dat willen wij zijn. Afspraken nakomen, consistente kwaliteit leveren. Wij bieden een compleet pakket van autobelettering tot websites. Meedenken, daar waar nodig. Uiteraard voor een concurrerende prijs. En dit geldt voor zowel ZZP’ers als grotere bedrijven!

Verenigingen

Vele verenigingen en (sport)clubs weten hun weg te vinden naar ons. Onze printservice levert uitstekende kwaliteit. Ook denken wij graag met u mee over de uitvoering van uw druk- en printwerk. Eventueel kunnen wij ook voor de opmaak zorgen.

Een tijdsbesparende optie is het adresseren (personaliseren) van het verenigingsdrukwerk.

Sportclubs

Al jarenlang maken wij voor enkele grote sportverenigingen drukwerk, beletterde sportkleding, borden, een website etc. Ook personaliseren van periodieken of sportpassen behoort tot de mogelijkheden. Kom gerust langs voor een gesprek!

Familiedrukwerk

U kunt bij ons terecht voor geboortekaartjes, huwelijkskaarten en jubileumkaarten etc.. Van vele leveranciers kunnen wij de mooiste ontwerpen leveren, maar ook een eigen ontwerp (door uzelf of door ons gemaakt) geprint op uiteenlopende papiersoorten behoort tot de mogelijkheden. Rouwkaarten met een persoonlijke uitstraling, door u of door ons ontworpen, kunnen wij maken. Voor adressering en verzending kunnen wij uiteraard ook zorgen. 

Advies

Wanneer u een product door ons wilt laten maken, kunnen wij advies geven over allerlei zaken, zoals de uitvoering, de aanlevering van bestanden (foto’s / tekst), etc. Het is soms verstandig voor u begint met het schrijven van tekst en verzamelen van foto’s van tevoren met ons contact op te nemen. Dat kan u veel tijd en ergernis besparen.

Recensies

Bijzonderdruk levert uitstekende service! Opdrachten op de korte termijn zijn geen probleem, meedenken over onze creatieve uitingen is altijd erg zinvol en het bewaken van onze huisstijl is in goede handen.

RSG TROMP MEESTERS STEENWIJK

Bijzonderdruk, een bijzonder meebewegende organisatie die middels korte lijnen ons als klant altijd de aandacht weet te bieden die wij nodig zijn. Enthousiast inspelen op onze vraagstukken, meedenken en opleveren van…

REIN GAAL -SCHOONMAAKBEDRIJF

Met directie en medewerkers van Bijzonderdruk bestaat van mijn kant al een reeks van jaren een uitstekende relatie. Niet in de laatste plaats, omdat het bedrijf zich weet in te leven in de behoefte van  de klant.

HENK YMKER -o.a. SPEKTAKEL VAN STEENWIJK

Stuur ons een bericht

Woldmeentherand 3, 8332 JE Steenwijk

 

+ (0521) 52 44 55

 

Info@bijzonderdruk.nl