Druk & Print – Folders

Folders van topkwaliteit

Een mooie folder waarin u uw diensten aanbiedt. Hierin zijn vele (creatieve) mogelijkheden: papiersoorten, afmetingen, aantal vouwen e.d. Denk bijvoorbeeld aan een papiersoort met ‘glimmers’ of papier met een natuurlijke look. Watervaste (kunststof)papiersoorten hebben wij ook in ons assortiment.
De afmeting van een gevouwen folder kan zo gekozen worden dat deze makkelijk mee te nemen is. Het kan ook anders: maak de folder zo bijzonder qua afmeting en vouwwijze, dat hij opvalt tussen alle gewone folders in een folderstandaard.
Verder is het mogelijk om een ontwerp door ons te laten maken. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij gaan hiermee aan de slag. Na uw goedkeuring gaat de folder in productie.

Verschil folder en brochure

Het verschil tussen een brochure en folder is dat een een brochure bestaat uit meerdere pagina’s die op verschillende manieren aan elkaar zijn gehecht en een folder bestaat uit één vel gevouwen drukwerk. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Ook voor visitekaartjes, flyers en alles wat u kunt wensen op papier kunt u terecht bij ons. Vele klanten uit Steenwijk en omgeving gingen u al voor. Als u kwaliteit brochures wilt met persoonlijk service bent u bij BijzonderDruk aan het juiste adres.