Druk & Print – Familiedrukwerk

Mooie kaarten voor elke gelegenheid.

Geboortekaartjes. Wij werken samen met drie leveranciers met een uitgebreid assortiment kaarten waaruit u kunt kiezen. Wij bestellen de kaarten, de enveloppen krijgt u alvast mee, zodat u de adressen kunt schrijven. Vervolgens doen wij de opmaak voor u en sturen een digitale proef. Na goedkeuring is het wachten op de baby. Na de geboorte mailt u de gegevens/foto’s, waarna u een proef via de mail ontvangt. Na goedkeuring printen wij de kaarten die u meestal dezelfde dag kunt ophalen.

Maar u kunt ook een eigen ontwerp bij ons aanleveren, of het ontwerp door óns laten maken. Kom eens langs om de papiersoorten te bekijken.

Huwelijkskaarten of jubileumkaarten. Ook hier werken we samen met bovengenoemde leveranciers. Uiteraard kunt u ook zelf een ontwerp aanleveren of het ontwerp door ons laten maken.

Rouwkaarten. Wanneer u een mooie, passende kaart wilt laten maken doen wij dat graag voor u. Een mooie foto van de overledene is ook zeker mogelijk. Kom gerust langs om te kijken wat er mogelijk is. Wanneer u dat wenst kunnen wij ook voor de adressering en verzending zorgen.