Druk & Print – Brochures

Brochures die werken

Brochures spelen een belangrijke rol om informatie over te brengen naar uw klant of voor uw interne communicatie. Maar het is wel belangrijk dat uw klanten of medewerkers deze ook daadwerkelijk gaan lezen. Lezers van de brochure bepalen in enkele seconden of ze uw brochure gaan lezen  en daarom is de lay-out erg belangrijk. U wilt tenslotte hier een doel mee bereiken. Bijzonderdruk  in Steenwijk heeft ervaring in het ontwerpen en printen/drukken van brochures waardoor wij weten wat er nodig is voor een succesvolle campagne.

 

Alle soorten en maten brochures

Vanwege onze uitgebreide printers kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Van kleine oplage tot grote oplage, op elk soort papier en in elk formaat. Deze keuze is volledige aan uw maar we helpen u graag hierin.  Onze vormgevers staan voor u klaar om tot de perfecte brochure te komen.

Vraag een offerte aan of neem persoonlijk contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Verschil Brochure en folder

Het verschil tussen een brochure en folder is dat een folder één vel gevouwen drukwerk is, een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht. We helpen u graag bij wat voor u de beste keuze is.

 

 

Ook voor visitekaartjes, folders en alles wat u kunt wensen op papier kunt u terecht bij ons. Vele klanten uit Steenwijk, Meppel en Wolvega gingen u al voor. Dus als u goeie kwaliteit brochures wil met persoonlijk service bent u bij Bijzonderdruk aan het juiste adres.