Druk & Print

Voor al uw druk- en/of printwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken zowel in offset als met moderne industriële printers. Daarmee kunnen wij u altijd van dienst zijn, vanaf een oplage van 1.

Wat we doen

~|icon_printer~|elegant-themes~|outline

Drukwerk

Alles op papier kunnen wij voor u drukken. Maar ook op stickermateriaal en kunststof.

~|icon_group~|elegant-themes~|solid

Persoonlijk advies

Door onze ervaring weten we wat geschikt is voor u en úw klanten.

~|child~|font-awesome~|solid

Personalisatie

Grootschalig drukwerk met een persoonlijke touch naar de klant in tekst en beeld.

   Zie ons werk in ons portfolio

Een greep uit onze diensten

Brochures

Mooi vormgegeven brochures dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Uiteraard moeten deze kwalitatief hoogwaardig zijn. Dit geldt voor zowel het materiaal, de bedrukking (geprint of gedrukt) als de afwerking van het product. Wij zijn voortdurend hierop gericht.

Familiedrukwerk

Voor alle soorten familiegelegenheden hebben we de mooiste ontwerpen. We hebben voorbeelden liggen van leveranciers als FamilyCards, Buromac, Belarto en meer. Maar u kunt ook zelf met een bestand komen of een kaart door ons laten ontwerpen. 

Flyers

Even een flyer voor een beurs om snel uit te kunnen delen… Stuur een ontwerp naar ons en wij zorgen voor een snelle productie en levering. Ook kunnen wij desgewenst uw flyer ontwerpen in uw huisstijl. Vraag offerte aan en u zult zien dat de prijs meevalt!

Folders

Een mooie folder waarin u uw diensten aanbiedt. Hierin zijn vele (creatieve) mogelijkheden: papiersoorten, afmetingen, aantal vouwen e.d.. Kom eens langs om deze mogelijkheden te bespreken. Ook zorgen wij desgewenst voor het ontwerp.

Kalenders

Wat brengt uw naam meer onder de aandacht van uw (toekomstige) klanten dan een mooi vormgegeven kalender. Deze staat een jaar lang op het bureau! Kernwoorden zijn: praktisch, mooi en niet te duur. Wij denken hierin graag met u mee.

Visitekaartjes

Even aandacht voor een klein onderdeel van druk en print: visitekaartjes. Onderschat niet de waarde van een mooi en duidelijk visitekaartje. Er zijn creatieve mogelijkheden om het kaartje zo speciaal te maken dat men dit kaartje zeker bij zich zal steken.

Alleen het beste

Maatschappellijk betrokken

Wij willen op een bewuste manier in deze maatschappij staan, onze verantwoording nemen. Zorg voor onze mensen, onze klanten en het milieu vinden wij belangrijk.

9~|arrow_carrot-2right~|elegant-themes~|outline

Nieuwste technologie

Bij de tijd blijven is een van onze motto’s. Zoveel mogelijk gebruik maken van de nieuwste technologiën, zodat we kunnen blijven aansluiten bij de wensen van onze klanten.

9~|arrow_carrot-2right~|elegant-themes~|outline

Pas tevreden als u dat bent

Wij stoppen niet als het product af is. Wij gaan door tot dat u helemaal tevreden bent over het product en of dienst.

Jaar evaring

Tevreden klanten

Veel gestelde vragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we staan u graag persoonlijk te woord en kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is het verschil tussen druk en print?

Eigenlijk is er geen verschil. Wanneer je met de loupe het product bekijkt is het wel te zien. Het druk- en printproces is wel zeer verschillend. Drukken gebeurt met inkt, printen met toner. Maar kleinere oplagen worden meestal geprint en grotere gedrukt.

Wat is de levertijd van het product?

Levertijden zijn kort. Echter is dit wel erg afhankelijk van het product, de oplage en materiaal.
Kalenders bijvoorbeeld hebben een wire-o aan de bovenkant. Dit aanbrengen kost tijd. Dus bij de bestelling moet altijd gecommuniceerd worden over de levertijd. Maar altijd geldt: wacht niet tot het laatste moment. Bel van tevoren even, zodat we rekening kunnen houden met eventueel extra arbeidstijd.

Versturen jullie ook het drukwerk naar ónze klanten?

Wij kunnen desgevraagd uw product direct naar uw klanten versturen. Eventueel met white-label. Ook mailings, gepersonaliseerd, kunnen wij aanleveren bij PostNL of Sandd.

Ik weet niet wat ik het best kan kiezen qua drukwerk, kunnen jullie mij hierbij helpen?

Wij kunnen zeker helpen bij het maken van een keuze, bijvoorbeeld qua uitvoering, papiersoort of ontwerp. Bel ons voor een afspraak.

Hoe moet ik een bestand aanleveren?

Het beste is een pdf aan te leveren. Er zijn een aantal voorwaarden om een kwalitatief goed product te krijgen. Eventueel gebruikte foto’s moeten een minimum resolutie hebben van 200dpi en het bestand moet een afloop (of ‘bleed’ in het Engels) hebben van 3mm rondom.

Wat is het minimale aantal dat ik kan bestellen?

In principe kunt u vanaf 1 exemplaar bij ons bestellen. Maar in de meeste gevallen wordt de stuksprijs lager wanneer u meerdere exemplaren bestelt.

Superblij dat wij gebruik kunnen maken van de diensten die bijzonderdruk te bieden heeft.

Wij, Bestaria Steenwijk, zijn super blij dat wij gebruik maken van de diensten die bijzonder druk te bieden heeft. Als nieuwe ondernemers zijn wij op vakkundige wijze voorzien van advies, nieuw logo, …

-Bestaria

Al jaren met grote tevredenheid.

Ons koor geeft tenminste tweemaal per jaar een concert in de Grote Kerk van Steenwijk. Voor al onze flyers, concerttickets en programmaboekjes maken wij al jaren met grote tevredenheid gebruik van de diensten van Bijzonderdruk…

– Cantica Sarca

Wij werken al vele jaren samen en zijn Bijzonder tevreden over de kwaliteit.

Als voetbalvereniging ‘d Olde Veste’54 werken wij al vele jaren samen en zijn wij Bijzonder tevreden over de geleverde…

– Jan Kik – Voorzitter Commerciële zaken ‘d Olde Veste’54

Snel, efficiënt, zorgvuldig en makkelijk bereikbaar!

Geregeld worden er ook ‘last-minute’ bestellingen geplaatst welke nooit een probleem zijn voor BD en wat altijd prima opgeleverd wordt. Zeer tevreden met …

– Agrifac

De samenwerking met Bijzonderdruk waardeer ik zeer.

De samenwerking met Bijzonderdruk waardeer ik zeer, er is altijd overleg en vakkundig advies bij het laten drukken van mijn kunstkaarten …

– Ammie Elling, “Atelier Mon Amie”

Ze denken mee in mogelijkheden, hebben goede kennis van de producten en leveren snel.

Vredenburg Installatietechniek heeft al jarenlang naar alle tevredenheid een goede relatie met Bijzondruk. Ze hechten, net als wij, aan een hoge kwaliteit van …

– Sarissa Sloot | Vredenburg Installatietechniek

Ze zijn creatief en zien kans om van elk concertboekje een waar kunstwerk te maken.

De COV (Christelijke Oratorium Vereniging) Steenwijk en omstreken is vaste klant van Bijzonderdruk; voor het opmaken en drukken van onze concertboekjes, toegangskaarten, …

– COV Steenwijk

Ze denken mee, helpen ons bij het halen van deadlines en komen met oplossingen.

Bijzonder goed! We werken al 5 jaar met veel plezier samen met Bijzonder Druk en Bijzonder Hout. De mensen van Bijzonder staan altijd voor ons klaar…

– Cindy Noordman / Ellen Modderkolk | ZOEDT, jouw porite blij

Bijzonderdruk levert uitstekende service!

Bijzonderdruk levert uitstekende service! Opdrachten op de korte termijn zijn geen probleem, meedenken over onze creatieve uitingen is altijd erg zinvol en het bewaken van onze huisstijl is in goede handen.

– RSG Tromp Meesters Steenwijk

Ze bieden hulp waar kan.

In verband met het 25-jarig bestaan van Novon Schoonmaak hebben wij (Novon) Bijzonder Druk gevraagd twee cadeaus te ontwerpen en te maken voor de eigenaar van Novon.
De samenwerking met Bijzonderdruk verliep goed…

– Novon Schoonmaak

Stuur ons een bericht

~|icon_pin~|elegant-themes~|solid

Woldmeentherand 3, 8332 JE Steenwijk

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

+ (0521) 52 44 55

~|icon_mail~|elegant-themes~|solid

Info@bijzonderdruk.nl

 

Bijzonderdruk

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!