Al 15 jaar werk ik samen met de grafisch ontwerper Dirk Koopmans aan de edities van Schrijfdans. Dirk is een zeer vriendelijke en rustige persoon met heel veel geduld en kennis. Tijdens de drukte weet hij altijd weer iets tussendoor te regelen voor een andere klant. In een cryptische rij van opdrachten die op zijn computer staat vindt hij altijd snel de juiste gegevens te vinden.

Door de jaren hebben wij meer dan duizenden teksten, tekeningen en illustraties geplaatst. Op deze wijze is Schrijfdans ook een deel van Dirk geworden.

Bij Bijzonderdruk voel ik me kind aan huis! Altijd een gezellig babbeltje met Martin, eigenaar met Leen drukker en Zachaia afwerker van produkten. En niet te vergeten Ineke, echtgenote van Martin die je bij binnenkomst ontvangt.

Rechts van de ingang heb ik de speelgoedwinkel met Loeigoed SpeelgoedI zien ontwikkelen met veel houten voorwerpen  en van de beste kwaliteit.

Onze voorraad is opgesteld in de grote hal waar producten van bijzonder hout worden gemaakt. De heerlijke geur die me dan tegemoet treedt doet mij denken aan Noorwegen, mijn gedeeld moederland. Sinds kort is Debby van de CopyShop daar komen werken en van haar ook altijd een glimlach, ik heb haar nooit zonder gezien!

Kortom altijd een feestje om bij Bijzonderdruk binnen te lopen. Het zijn bijzondere mensen… en de drukte? Daar maken zij zich niet druk om!