Relatiegeschenken

Trek de aandacht voor uw bedrijf

Een relatiegeschenk is een opvallende en originele manier om uw bedrijf eens extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld op beurzen, netwerkevents of juist in spontane ontmoetingen.

U kunt bij relatiegeschenken denken aan pennen, tassen of usb-sticks. Maar als u echt wilt opvallen, dan zijn geschenken als bidons, rubberen armbandjes of zonnebrillen meer geschikt.

Relatiegeschenken in uw huisstijl
Uiteraard kan Bijzonderdruk uw relatiegeschenken in de stijl van uw huisstijl maken. Uw logo, maar ook uw huisstijlkleuren kunnen hiervoor worden gebruikt.

Toppoint dealer
Om u nog meer van dienst te zijn wat betreft relatiegeschenken, is Bijzonderdruk dealer van Toppoint . Deze groothandel staat bekend om promotionele artikelen van hoge kwaliteit.

Mede door eigen productie, kennis en druktechnieken kunnen we u een breed assortiment premiums aanbieden.

Digitale catalogus
Klik hier voor de digitale catalogus van Toppoint. Hierin kun u snel en gemakkelijk een product opzoeken. Neem vervolgens met ons contact op voor een offerte.

Het hele jaar door vindt u in deze catalogus informatie over onder meer speciale aanbiedingen en nieuwe productselecties. Bezoek de site daarom regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Persoonlijk advies en voorbeelden
Natuurlijk kunnen wij u ook een persoonlijk advies geven. We beschikken in onze drukkerij over een display met een groot aantal voorbeelden van relatiegeschenken. Uiteraard kunt u de catalogus ook bij ons opvragen.