Kerstkaarten

Een kerstgroet aan uw relaties

Wilt u graag een kerstgroet versturen naar uw relaties? Bestel dan nu alvast uw kerstkaarten bij Bijzonderdruk. Er zijn meerdere mogelijkheden voor het ontwerp:

  • U laat uw kerstkaarten door ons ontwerpen, volledig in uw eigen huisstijl en met uw kerstboodschap.
  • U ontwerpt uw eigen kerstkaart en levert deze bij ons aan (via WeTransfer bijvoorbeeld). Vervolgens printen wij het voor u uit. 
  • U kiest een bestaand ontwerp van onze partner FamilyCards, bestelt ze via hun webshop en laat deze kaarten bij Bijzonderdruk afleveren. U haalt ze vervolgens bij ons op. 

Via FamilyCards kunt u een goed doel steunen met uw kerstkaarten. Een zichtbaar stukje maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf. 

Breng uw bedrijf onder de aandacht

Het versturen van zakelijke kerstkaarten is een goed middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw relaties en/of klanten. Bijvoorbeeld om uw missie of visie te benadrukken of om een maatschappelijke boodschap over te brengen.

Profiteer van de feestmaand
Wellicht is het een idee om er een actie aan te hangen, speciaal voor de maand december of juist alvast voor januari 2017. Enkele actie-ideeën:

  • Laat klanten een hoekje van de kerstkaart afknippen en geef ze bij inlevering ervan bijvoorbeeld 10% korting op het product.
  • Of laat ze hun gegevens invullen om korting te krijgen, zodat u hen (na toestemming) uw nieuwsbrief mag sturen.

Allemaal creatieve ideetjes om met uw zakelijke kerstkaart extra aandacht te creëren voor uw bedrijf. Doe er uw voordeel mee 😉