Autobelettering

Effectieve en betaalbare reclame

Wilt u uw bedrijf regelmatig onder de aandacht brengen van potentiële klanten, op een eenvoudige, betaalbare en efficiënte manier? Dan is autobelettering de ideale oplossing.

Met full colour foto’s, uw logo of een aansprekende tekst draagt autoreclame bij aan het versterken van uw imago. Bovendien brengt u uw boodschap eenvoudig op de plaats waar ú dat wenst.

Door de toepassing van hoogwaardige materialen verzorgt Bijzonderdruk promotionele en duurzame autoreclame. Bijzonderdruk ontwerpt én monteert elke belettering zodanig dat deze jarenlang meegaat. Uiteraard vormt de belettering een visueel aantrekkelijk geheel met uw huisstijl.

Carwrapping
Als we het over carwrapping hebben, is dit een manier van “auto inpakken”. Het wrappen van een auto is het voertuig voorzien van een folie in plaats van spuitwerk.

Op deze manier kun je de volledige auto voorzien van een full colour print of een mooie matte finish. Mat zwart-groen-bruin-of wit: er is heel veel mogelijk. Carwrapping is tegenwoordig zeer populair onder autoliefhebbers.

Carwrapping hoeft niet permanent te zijn. De lijmlagen die gebruikt worden bij deze techniek zijn onschadelijk voor de lak van uw auto. Na het verwijderen van de carwrap ziet uw auto er weer uit als voorheen. Een aantal voordelen van carwrapping op een rij:

  • Kwaliteit;
  • Groot aantal kleuren beschikbaar;
  • Zowel matte als glanzende uitvoering mogelijk;
  • Vele combinaties mogelijk;
  • Geschikt voor de wasstraat.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen.